söndag 20 maj 2012

Magneten själv!!!

Hela kvällen igår börja ju bra, trevligt hos mamma där jag fick en bunke kläder! :)
Vi stack till "ladan" och skulle dansa lite. Frid och fröjd!
När jag blir ombedd att köra till centrum i höör så gör jag så. Kunde ju va trevligt att träffa fler folk.

Detta skriver jag för att bli av med de....

Kallar man mig en massa fula ord och inte ber snällt om nått. Ja då kan du i princip gå ut igenom dörren igen!
Detta hände, dock så vill någon ha lift till ett annat ställe, jag sa nej eftersom att han va otrevlig och aggressiv! Killen i fråga börja hota säga att jag inte skulle "fitta" mig med han när han va onykter.
Han börjar slå i stolsryggen på förarstolen och fråga hur "tuff" jag va nu. Jag tänkte  princip att snälla du! Jag har vatt i slagsmål med större pojkar än du!
När han väl tar tag i min handled och klämmer allt han pallar tappar jag allt! INTE NU IGEN!
Pallar inte fler misshandlar från män. Han säger till mig att jag ska gå ur bilen så han kan köra själv.
FINE! jag stänger bilen och TAR NYCKLARNA med mig! Nästan springer därifrån, plockar upp nycklarna ur väskan sätter dom mellan fingrarna, gör ont om man slår med den handen då ja.
Med tanke på min problematik så har jag alltid "resurser" i plånkan. Plockar fram "detta" o sätter de i vänster handen.
Pratar med Chrille och berättar vad som hänt. Han försöker få han att gå bort från bilen så jag kan åka hem. Sitter nu och kukuilurar bakom ett hörn fullt redo att typ... ja... döda han. Då sker det som är mest underbart när man verkligen behöver sin mobil. DEN DÖR!!! Good God! Hur fan ska jag göra nu?
Jag tar "modet" till mig, ser till att min "vapen" är redo för fajt, börjar gå mot bilen och tänker mest att om han kommer nära mig IGEN skär jag halsen av han! Jag ser han, han ser mig, jag öppnar bildörren och låser dörrarna inifrån. Startar bilen och drar som en avlöning!

Historian i sej låter ju lite knasig kanske, dumt av mig att ta fram "skydd". MEN!
Än en gång ska killar/män gå på mig och ska börja slåss eller något annat hemskt!! VA FAN!! Är jag någon sorts magnet? Misstänker lite att jag fick skit för att jag sa nä till den här killen, vill INTE följa med han hem! Jag har mitt Älsk och där är de stopp!
På slutet på väg hem så funderar jag över vad som hade hänt om han kommit fram till bilen. Jag tror själv att jag hade försökt skydda mig. Hade mest troligt gett han ett par ärr.

När jag kom hem så blev jag rädd, ledsen och arg! Rädd för mig själv för att jag vet hur jag är, tur jag inte va full då hade de nog gått illa! Men inte rädd för han, är oftast inte rädd för sånt förens efteråt när man tänker igenom allt. Ledsen för att jag vill inte va med om sånt här fler gånger. Sätter djupa spår fast man inte vill de. Arg för att jag vet att denne kille kanske såhär mot andra tjejer.

Vakna nu idag och har fortfarande ont handen. Tackar gudarna för min kusin!! Love you! <3
Mitt Älsk är hyfsat arg misstänker jag. Han kände sig nog lite maktlös igår när allt starta och när min mobil dog. Men trooor att han är glad för att jag har lite knep ibland! :) Du tar alltid hand om mig! Igår fick jag "nästan" göra de själv! Älskar dig! <3

Fick även en vinst igår :P Med tanke på vad jag hade i min plånbok så mena jag på till Chrille att de va väl tur va? Då fick han snällt hålla med, dock sved de för han! HAHA! Men jag vann denne gång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar